Ana Sayfa / Gündem / Savaş Yetgin Bağımsız Milletvekili adayı oldu

Savaş Yetgin Bağımsız Milletvekili adayı oldu

Yeniden Birlik Partisi (YBP) Genel Başkanı Savaş Yetgin Mersin’den Bağımsız Milletvekili adayı olduğunu açıkladı.

Yeniden Birlik Partisi Genel Başkanı Savaş Yetgin 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak seçimlerde Mersin’den Bağımsız milletvekili adayı olduğunu açıkladı.

Mersin halkına daha iyi hizmet etmek için Milletvekili adayı olduğunu belirten Yetgin, mevcut milletvekillerinin Mersin’e hizmet etme noktasında yetersiz kaldığını söyledi.

TBMM’de Mersin’i en iyi şekilde temsil edeceğini savunan Yetgin, “Önümüzdeki seçimlerde Mersin’den Bağımsız Milletvekili adayı olacağım. Halkımızın teveccüh etmesi halinde Mersin için gece gündüz çalışacağımdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Yıllardır halkın içinde halkla birlikte siyaset yapıyorum. Halk için siyaset yapmanın zamanı gelmiştir. Halka hizmet hakka hizmettir şiarıyla yıllardır yürüttüğüm çalışmaları devam ettirmek istiyorum” diye konuştu.

Hakkında admin

Tekrar kontrol edin

Genç Parti Adayı Fatma Eda Yaşar, ‘Mersinlilerin sesini meclise taşımak istiyorum’

Genç Parti Mersin Milletvekili adayı Fatma Eda Yaşar, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlere parti olarak hazır ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir